Adatvédelemi Tájékoztató

A Sápifruitwines Kft. személyes adatokkal kapcsolatos adatkezelési joga a honlapjának felkeresése során az önkéntes adatmegadással, vagy a szerződéskötéssel jön létre. Az árajánlat kérője megadja nevét, e-mail címét, telefonját, az árajánlat tárgyát és a szállítás helyét. Amennyiben az árajánlatot követően nem jön létre szerződés, akkor az árajánlatot kérők személyes adatait 2 évig őrizzük meg.

 

A Sápifruitwines Kft. vevői között magánszemélyek is szerepelnek, akik esetében több személyes adat kerül rögzítésre, melyek a jogszabályi előírások teljesítését szolgálják (pl. név, cím, telefonszám).

A személyes adatokkal kapcsolatos iratok és adatok megőrzése a könyveléssel, számvitellel és az adózással, valamint a társadalombiztosítással és a nyugdíjjal kapcsolatos jogszabályok elévülésre, iratmegőrzésre vonatkozó szabályainak továbbá az üzleti érdekek figyelembe vételével történhet.

Ismerj Meg Minket!

Prémium Hungaricum Minősítés

Prémium Hungaricum Minősítés

Magas minőségi elvárás, egyediség!

Csak Természetes Alapanyagokból

Csak Természetes Alapanyagokból

Mesterséges íz és illat anyagok nélkül! Csak gyümölcsből!

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Gépek nélkül, hagyományos eszközökkel, így lehet valaki kézműves! Sok munkával és még több idővel!

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X

X
 

Fontos tudnivalók a vásárlással kapcsolatban:

18 éven aluliakat nem szolgálunk ki, nekik a rendelés nem megengedett! A megvásárolt terméket 72 órán belül szállítjuk ki. (Hétvégén nincsen kiszállítás) A fizetési mód lehet: Előre utalás Utánvétel Szállítási költség: 1 - 5 üveg között | egységesen 2000 Ft Szállítási Díj 5 - 12 üveg között | egységesen 2500 Ft Szállítási Díj 12 üveg felett | INGYENES SZÁLLÍTÁS Budapesti megrendelés esetén 3 üveg feletti rendeléskor a kiszállítás ingyenes! Bankszámlaszámunk: (Előreutaláshoz) Cégnév: Sápifruitwines Kft. Raiffesien Bank: 12011526-01510037-00100008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A Rendelésről visszaigazoló levelet küldünk. Előfordulhat, hogy a "Spam" (Kéretlen levelek) mappába érkezik, megrendelés után kérem vegyék figyelembe ezt is.

Kosárba rakom Termék hozzáadása a kosárhoz

A termék hozzáadva a kosárhoz