Bemutatkozás

A szőlő birodalmán Túl

Magyarország első kézműves gyümölcsbor manufaktúrája, ami rengeteg munka és családi összefogás eredményeként jött létre. Borainkat a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. Számunkra ez egy küldetés, melyben a családi örökségünket szeretnénk Önökhöz eljuttatni. Ez a hagyomány már több generáción keresztül csiszolódik.

Számos díjat nyertünk már rangos belföldi és külföldi bor versenyekem, megmérettetéseken. Amire a legbüszkébbek vagyunk, az a Prémium Hungaricum elismerés, ami egyben védjegyoltalom is.

Sápi Csaba: tulajdonos/borász

Falun nőttem fel, mindent amit tudok a nagyszüleimtől, a szüleimtől tanultam. Külföldi cégeknél is elhelyezkedtem, hogy ismerteimet bővíthessem. De mindezek ellenére, a technológiát saját magam fejlesztettem ki. Hosszú idő után családi vállalkozást indítottam, amivel meg szeretném mutatni hogy 100% gyümölcsből, jó alap anyagokból milyen magas minőségű gyümölcsborokat lehet készíteni. Számunkra elképzelhetetlen, hogy termékeinkbe mesterséges aromákat, színezékeket tegyünk! Boraimat lányomról neveztem el, ezzel fejezem ki fontosságát, tisztaságát, értékét az általam készített boroknak. Ajánlom boraimat azoknak akik szeretik a természetes ízeket, illatokat és oda figyelnek egészségükre!

” Minőségi terméket , minőségi embereknek”! Egészségükre!

Sápi Tímea: borász

Ismereteimet, tapasztalataimat a gyümölcsbor készítésről elsősorban a családomtól tanultam meg. Ezt a gyönyörű szakmát tanultam, illetve tanulom is, bor és pezsgő gyártó végzettségemmel, 6 hónap gyakorlaton voltam kint Burgundiában (a Michelangelo program keretében), ahol sok szakmai tapasztalatot szereztem. Számomra a legnagyobb kincs itthon van, szeretném ha mindenkihez eljutna ez a nagyság. Örülök, hogy része lehetek egy olyan családi vállalkozásnak amiben megvalósíthatom önmagamat. Egy kis darabkát magamból, hazánkból!

Ismerj meg minket

Prémium Hungaricum

Prémium Hungaricum

Magas minőségi elvárás, egyediség!

A szőlőn túl…

A szőlőn túl…

A gyümölcsök birodalma...

Csak természetes alapanyagokból

Csak természetes alapanyagokból

Mesterséges íz és illat anyagok nélkül! Csak gyümölcsből!

Magyarország első kézműves gyümölcsbora

Magyarország első kézműves gyümölcsbora

Gépek nélkül, hagyományos eszközökkel, így lehet valaki kézműves! Sok munkával és még több idővel!

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X

X

Fontos tudnivalók a vásárlással kapcsolatban:

18 éven aluliakat nem szolgálunk ki, nekik a rendelés nem megengedett! A megvásárolt terméket 72 órán belül szállítjuk ki. (Hétvégén nincsen kiszállítás, csak a munkanapok számítanak bele a 72 órába!) A fizetési mód lehet:
  • előre utalás, vagy
  • utánvétel.
Szállítási költség, amely minden rendelést terhel - kivétel a budapesti megrendelések:
  • 1 - 5 üveg rendelése esteén - 2000 Ft a kiszállítás díja
  • 5 - 12 rendelése üveg esetén - 2500 Ft a kiszállítás díja
  • 12 üveg feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás

      Budapesti megrendelés esetén 3 üveg feletti rendeléskor a kiszállítás ingyenes!

Bankszámlaszámunk: Raiffesien Bank: 12011526 - 01510037 - 00100008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail a 'spam', azaz kéretlen levelek mappába érkezik. Kérlek ezt is figyeljék a megrendelés után!
 

Kosárba rakom Termék hozzáadása a kosárhoz

A termék hozzáadva a kosárhoz