fbpx

Ismerj Meg Minket!

Mit találsz a szőlőn túl? 100% Gyümölcs

Mit találsz a szőlőn túl? 100% Gyümölcs

THE GRAPNESS WORLD…

Nálunk a gyümölcsbor készítés egy családi hagyomány. Egy borszerető nyírségi családból származunk, ahol az almabor volt ismert. Viszont a családnak voltak szilva-, meggy-, és barackfái, így ezekből kezdtek el gyümölcsborokat és pálinkákat készíteni.

Persze a technólogia azóta teljesen más. Első osztályú gyümölcsökből, azonnali feldolgozzással, illetve, szabályozott hőfokon erjesztjük a borokat. Reduktív eljárással vagyis tartályban vannak tárolva, oxigéntől elzárva. Az erjesztést hideggel állítjuk le, azaz hidegsokkoljuk, így marad meg a bor édesnek. A benne lévő élesztők elpusztulnak,  illetve a beltartalmi értékek is megmaradnak benne.

Mindegyik gyümölcs olyan édes, mint maga a gyümölcs. Egy meggy soha nem lesz olyan édes, mint egy málna. Mindenki megtalálja a saját ízvilágát. Aki nem  szereti a szőlőből készült borokat, azt is el tudja csábítani, hiszen tényleg olyan, mintha a gyümölcsöt fogyasztanánk. Viszont a borkedvelők is szeretettel fogyasztják, hiszen egyedi ízvilága elcsabítja fogyasztóját.

Ajánlom minden olyan kedves fogyasztónak, aki valami egyedit szeretne kóstolni!

Ki hallot már kajszibarack borról? Lekvárról, pálinkáról mindenki…de borról? Lehet akár aperitifként, étkezés közben vagy lezárásaként is fogyasztani. Ki mennyire édes szájú.

 

Ismerj Meg Minket!

Prémium Hungaricum Minősítés

Prémium Hungaricum Minősítés

Magas minőségi elvárás, egyediség!

Csak Természetes Alapanyagokból

Csak Természetes Alapanyagokból

Mesterséges íz és illat anyagok nélkül! Csak gyümölcsből!

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Gépek nélkül, hagyományos eszközökkel, így lehet valaki kézműves! Sok munkával és még több idővel!

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X

X
 

Fontos tudnivalók a vásárlással kapcsolatban:

18 éven aluliakat nem szolgálunk ki, nekik a rendelés nem megengedett! A megvásárolt terméket 72 órán belül szállítjuk ki. (Hétvégén nincsen kiszállítás) A fizetési mód lehet: Előre utalás Utánvétel Szállítási költség: 1 - 5 üveg között | egységesen 2500 Ft Szállítási Díj 5 - 12 üveg között | egységesen 3000 Ft Szállítási Díj 12 üveg felett | INGYENES SZÁLLÍTÁS Bankszámlaszámunk: (Előreutaláshoz) Cégnév: Sápifruitwines Kft. Raiffesien Bank: 12011526-01510037-00100008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A Rendelésről visszaigazoló levelet küldünk. Előfordulhat, hogy a "Spam" (Kéretlen levelek) mappába érkezik, megrendelés után kérem vegyék figyelembe ezt is.

Kosárba rakom Termék hozzáadása a kosárhoz

A termék hozzáadva a kosárhoz