fbpx

Bemutatkozás

A SZŐLŐ BIRODALMÁN TÚL…

Magyarország első kézműves gyümölcsbor manufaktúrája, ami rengeteg munka és családi összefogás eredményeként jött létre. Borainkat a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. Számunkra ez egy küldetés, melyben a családi örökségünket szeretnénk Önökhöz eljuttatni. Ez a hagyomány már több generáción keresztül csiszolódik.

Számos díjat nyertünk már rangos belföldi és külföldi bor versenyeken, megmérettetéseken. Amire a legbüszkébbek vagyunk, az a Prémium Hungaricum elismerés, ami egyben védjegyoltalom is.

SÁPI CSABA (Tulajdonos/Borász)

Falun nőttem fel, mindent amit tudok a nagyszüleimtől, a szüleimtől tanultam. A kezdetekben külföldi cégeknél tettem szert tapasztalatra és ismerteimet bővítésére. Mindezek ellenére, a technológiát saját magam fejlesztettem ki. Hosszú idő után családi vállalkozást indítottam, amivel meg szeretném mutatni hogy 100% gyümölcsből, minőségi alapanyagokból milyen magas minőségű gyümölcsborokat lehet készíteni. Számunkra elképzelhetetlen, hogy termékeinkbe mesterséges aromákat, színezékeket tegyünk! Zéró Aroma, Zéró Színezék!

Boraimat lányomról neveztem el, ezzel fejezem ki fontosságát, tisztaságát, értékét az általam készített boroknak. Ajánlom boraimat azoknak akik szeretik a természetes ízeket, illatokat és figyelnek az egészségükre!

SÁPI TÍMEA (Borász)

Ismereteimet, tapasztalataimat a gyümölcsbor készítésről elsősorban a családomtól tanultam meg. Ezt a gyönyörű szakmát tanultam, illetve tanulom is, bor és pezsgő gyártó végzettségemmel. Gyakorlatot szereztem Burgundiában (a Michelangelo program keretében), ahol sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttem. Számomra a legnagyobb kincs itthon van, szeretném ha mindenkihez eljutna ez a nagyság.

Örülök, hogy része lehetek egy olyan családi vállalkozásnak amiben megvalósíthatom önmagamat. Egy kis darabkát magamból, hazánkból!

“Minőségi terméket , minőségi embereknek”! Egészségükre!

Ismerj Meg Minket!

Prémium Hungaricum Minősítés

Prémium Hungaricum Minősítés

Magas minőségi elvárás, egyediség!

Csak Természetes Alapanyagokból

Csak Természetes Alapanyagokból

Mesterséges íz és illat anyagok nélkül! Csak gyümölcsből!

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Magyarország Első Kézműves Gyümölcsbora

Gépek nélkül, hagyományos eszközökkel, így lehet valaki kézműves! Sok munkával és még több idővel!

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X

X
 

Fontos tudnivalók a vásárlással kapcsolatban:

18 éven aluliakat nem szolgálunk ki, nekik a rendelés nem megengedett! A megvásárolt terméket 72 órán belül szállítjuk ki. (Hétvégén nincsen kiszállítás) A fizetési mód lehet: Előre utalás Utánvétel Szállítási költség: 1 - 5 üveg között | egységesen 2500 Ft Szállítási Díj 5 - 12 üveg között | egységesen 3000 Ft Szállítási Díj 12 üveg felett | INGYENES SZÁLLÍTÁS Bankszámlaszámunk: (Előreutaláshoz) Cégnév: Sápifruitwines Kft. Raiffesien Bank: 12011526-01510037-00100008 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A Rendelésről visszaigazoló levelet küldünk. Előfordulhat, hogy a "Spam" (Kéretlen levelek) mappába érkezik, megrendelés után kérem vegyék figyelembe ezt is.

Kosárba rakom Termék hozzáadása a kosárhoz

A termék hozzáadva a kosárhoz